Friday, April 22, 2011

susu untuk ibu mengandung : enfamama a+

i'm sorry ive been neglecting my dear blog for days! and i have yet to post my beijing trip- soon okay? not that im super busy ke sangat- just bila nak baca blog je, rasa macam dah minat sangat. hehe.

sorry to any anmum lovers- but how do you manage to telan such drink? bau pon saya sendiri tak boleh tahan. and yes, im a big fan of susu. takdelah sampai termuntah minum anmum, tapi rasa macam nak muntah tuh ada lah.

masa pergi check up dekat kpj (sekali je) dr ada bagi few samples, satu lagi similac- tak cuba pon. ada sesiapa pernah cuba?

now, ive been an avid drinker of enfamama a+. sedap gila i tell you. my mak yang paksa minum ni. hihi. kalau sesiapa yang pernah minum sustagen zaman kecik2 dulu, mesti tahu betapa sedapnya susu ini and comfirm tak muntah or rasa loya. plus, my niece pon ambil enfalac; now enfagrow so all these enfamama, enfalac, enfagrow, sustagen sumer under one company.

yes, i guarantee you, kalau dulu tak suka minum susu, sure lepas ni akan macam "ketagih" minum susu. hihihi.

selalunya pagi, saya ambil dengan nestum or quacker oat nak bagi perut kenyang sikit. kalau tak pening2...and malam pon ambil, kadang2 tgh hari time weekends pon ambil.

so, pls share your favourite susu at the moment...




3 comments:

Suzie said...

i bought enfamama too tp sampai skrg tak abis
i don't like milk tp yg peliknya b4 preggy boleh pula telan
lg 1 wyeth mama pun for me sedap

pu3natul said...

i'm not a fan of powdered milk. My favourite is any fresh milk yang low fat. HL is my favourite so far - choc flavour.

Squarecut Ring said...

Masa I beli anmum i tak tahu pon ramai yg x suke. when i asked my frens, ramai jugak yg kate anmum x sedap. Terus phobis nk minum. Tapi bile I start minum,Alhamdulillah I ok je. ^_^ The smell tu mase first tym je ade bau...but after dat, xde dah bau pape lagi. hihi. may b I dah biase minum powdered milk kot. =D